Set Lengkap Rawatan Wajah Untuk Bantu Pudarkan Jeragat, Jerawat, Kusam dan Kedutan Seawal 7 Hari!

Inilah Rahsia Bagaimana 129,733 Wanita Nampak Cantik, Muda Berseri & Glowing Secara Natural Sepanjang Hari!

Mula-Mula Ragu, Tapi Selepas Menggunakan Neu Skincare Ini...

… mereka mula merasai kesan yang baik & perubahan yang ketara dalam beberapa minggu penggunaan.

“Assalamualaikum. TQ Neu. Jeragat akak semakin hilang. Baru 3 minggu digunakan. Kalau dulu akak kene pakai bedak tebal-tebal untuk menutup PIGMENTASI. Sekarang tak perlu lagi. TQVM Neu!”

“Terima kasih! Ini gambar akak yang terkini. Kulit akak dah tak kusam dan lembab je. Jeragat akak memang banyak kurang. Pastu pori-pori terbuka dah takde. Alhamdulillah, terima kasih sebab service yang senang”.

“Terima kasih!

Setelah habis 1 botol neu advance serum, saya repeat lagi botol kedua.

TQ Sis, Neu Advance Serum memang best !”

Hampir Semua Wanita Nak CANTIK Sepanjang Masa, Tapi...

… bila dah bertambah usia, kulit kita sebenarnya dah mula kehilangan keanjalan semula jadi dan sukar untuk mengekalkan kesihatan dan penampilan seperti waktu muda dulu.

Bila dibiarkan, masalah kulit wajah dan tanda penuaan seperti: Jeragat, Jerawat, Kedutan dan Kulit Kusam semakin banyak dan mula nampak ketara.

Oleh itu, anda perlu memberikan nutrien tambahan yang diperlukan untuk melambatkan proses penuaan wajah dan buat kulit wajah supaya sentiasa nampak lebih MUDA, PUTIH & BERSERI!

Neu Skincare Mockup

Memperkenalkan: Neu Absolute Skincare

Set lengkap rawatan kecantikan yang di formulasikan khas untuk mengembalikan kesihatan kulit & membuat wajah nampak lebih CANTIK, BERSIH dan GLOWING setiap hari!

Gabungan 6 produk skincare terbaik ini dapat membantu merawat masalah jeragat, jerawat, kedutan dan kulit kusam dengan berkesan seawal 7 hari.

Selepas menggunakan Neu Skincare ini, kulit akan nampak lebih muda, lebih sihat, lebih glowing dan membuat anda lebih percaya diri dengan kecantikan wajah anda!

Formulasi Penjagaan Terbaik Untuk Bantu Cantikkan Kulit Muka Secara Natural Sehingga Nampak Lebih Muda Berseri!

Neu Skincare adalah jenama penjagaan kulit semula jadi yang dirumuskan untuk kesihatan dan kecantikan kulit anda. Ia menggunakan bahan-bahan berkualiti tinggi dengan memiliki 4 manfaat utama, seperti:

Anti Wrinkle

Bahan terbaik Neu Skincare dapat melindungi kulit anda daripada paparan sinar matahari yang berlebihan & dapat melambatkan penghasilan garis-garis kedutan.

Anti Aging

Neu Skincare membantu meningkatkan keanjalan kulit dan menyihatkan lapisan kulit untuk nampak lebih muda, lebih sihat dan melambatkan proses penuaan kulit.

Pigmentation

Neu Skincare dapat membantu menyerap ke dalam lapisan kulit untuk menghalang penghasilan melanin (punca jeragat) dengan cekap serta merawat lapisan kulit yang telah berjeragat.

Whitening

Neu Skincare memiliki manfaat dan vitamin untuk membantu mencerahkan kulit dan membaiki kulit wajah yang kusam untuk hasilkan tona kulit lebih sekata.

Neu Skincare Menggunakan Gabungan Bahan Berkualiti dan Formulasi Terbaik

Direka khas untuk memulihkan masalah kulit wajah, menyihatkan lapisan kulit dari dalam & hasilkan kulit wajah yang berseri setiap hari.

Kelebihan Neu Advance Serum

01

Neu Advance Serum produk terbaik untuk merawat dan memperbaiki masalah-masalah kulit wajah, dapat membantu menjadikan kulit anda nampak bersinar dan kelihatan segar. Ia juga mengecilkan pori-pori, mencerahkan wajah, memudarkan jeragat, menyingkirkan bakteria penyebab jerawat, menghilangkan penumpukan berminyak pada lapisan permukaan kulit, dan banyak lagi.

02

Neu Whitening Cleanser dapat membantu membersihkan debu dan sisa kotoran yang melekat dikulit wajah hingga ke dalam pori-pori dengan lebih cekap. Ia juga menghilangkan bintik-bintik hitam – kusam supaya wajah anda nampak lebih cerah berseri,  juga dapat membantu mengecutkan jerawat dan memperbaiki keanjalan lapisan kulit dari dalam.

Kelebihan Neu Whitening Cleanser
Kelebihan Neu Brighten Essence

03

Neu Brighten Essence mempunyai pelbagai faedah dan manfaat untuk kulit wajah seperti mencegah terjadinya pigmentasi atau jeragat yang kerap terjadi pada wanita. Produk ini menjadikan kulit anda berasa cantik dan nampak awet muda dengan mencerahkan kulit dan memperbaiki sel-sel baru dengan lembut untuk menghasilkan lapisan permukaan kulit yang sekata dan sihat di seluruh wajah.

04

Neu Sleeping Mask Gel diformulasikan secara khas untuk bekerja semasa anda tidur pada waktu malam. Ia benfungsi untuk meremajakan kulit wajah dan memerangi proses penuaan dengan memperbaharui sel-sel kulit serta mengurangkan kedutan. Tekstur gel yang lembut ini dapat membuat kulit wajah anda terasa lembab dan meningkatkan proses hidrasi kulit.

Kelebihan Neu Sleeping Mask Gel

Ramai Artis Tanah Air Yang Dah Menggunakan
Set Neu Skincare Ini!

Mereka sangat berpuas hati dengan produk ini selepas melihat sendiri perbezaan dalam beberapa minggu penggunaan!

Walaupun baru 1 bulan saya gunakan tapi saya sangat berpuas hati dengan hasilnya!

lepas saya guna, pori-pori dimuka saya semakin mengecut, tona kulit saya semakin sekata, dan parut-parut jerawat yang lama dulu dah makin pudar. dan yang paling best sekali jerawat baru dah tak timbul lagi.

Rozita Izlyn (Penyanyi & Peserta Gegar Vaganza 2020)

Farah suka sekali sebab berbentuk gel sebab Farah ada kulit yang kering dan ada yang lembab.

Satu lagi Farah suka sebab cleanser dia ada micro scrub, jadi dia akan buang segala kulit mati, sel-sel yang tak elok semua dia keluarkan.

Farah Diana Anuar (Pengacara & Penyanyi Akademi Fantasia 2)

Saya Dah Guna 3 Botol, dan saya dapati ianya SANGAT BAGUS!

Untuk usia macam saya ni memang sangat sesuai, dan dia akan protect kulit kita apabila keluar terdedah dengan sinar matahari.

Sheila Mambo (Pelakon Wanita)

Kulit Lebih Cantik dan Sihat
Selepas Menggunakan Neu Skincare

Neu Skincare bukanlah kosmetik tetapi set rawatan penjagaan kulit untuk kembalikan semula kecantikan sebenar anda!

Set Rawatan Lengkap

Neu Skincare memiliki 6 produk terbaik untuk memperbaiki hampir semua masalah kulit wajah anda.

Formulasi & Bahan Berkualiti

Direka khas untuk mengembalikan kesihatan kulit & membuat wajah nampak lebih CANTIK, BERSIH dan GLOWING

Selamat Digunakan

Boleh digunakan tanpa ragu kerana telah mendapatkan kelulusan KKM, Ujian Lab, dan Halal Jakim.

Jaminan Penggunaan

Jika tak berkesan selepas 30 hari penggunaan, 100% modal anda akan dipulangkan semula*.

Neu Brighten Essence Neu Sleeping Mask Gel Model

Susah Ke Nak Guna Neu Skincare Ini?
Hmm, Sebenarnya Sangat Mudah!

Penggunaan yang sangat mudah dan ringkas yang sesuai untuk keperluan penjagaan kulit anda setiap hari dari awal pagi hingga malam.

Panduan Penggunaan Neu Skincare

Mudah sahaja, jom tengok video panduan bagaimana nak menggunakan pakej skincare dari Neu Skincare ini. (Klik butang PLAY)

Cara Guna Neu Advance Serum

Jom Baca Perkongsian Dari Mereka Yang Dah Menggunakan Produk Neu Skincare Ini

Mereka gembira dan senang hati bila mana produk Neu Skincare berjaya memperbaiki masalah kulit wajah dan hasilkan wajah yang lebih CANTIK, CERAH dan GLOWING!

“Nampak wajah Glowing, muka berminyak pun dah semakin kurang. Baru guna botol ke2 serum dan cleansernya” ~ Hazizah Abd Khalik

“Saya pakai dah hampir 3 botol serum ni. Suka tengok wajah sendiri agak glow2 gituw. Dulu kulit kering sekarang KAWAN PUJI KULIT BERSIH” ~ Sherry Bakri

“Ye memang best sangat2 tau. Pic kak lepas maghrib nak keluar dinner. Kak keluar cuma pakai sleeping mask gel je ni. Ni la hasilnye” ~ Salimah

“Kalau dulu akak perlu guna pelembab pemutih, foundation baru powder.. Tapi sekarang akak hanya guna produk neu dah cukup. Dah nampak ketara kulit kusam dah kurang kelihatan. Kulit muka makin cerah”

“Kak chee guna n kulit tegang/bersih/glowing” – “Happy lah suami yang puji dulu n ckp dg anak2 wajah akak cantik macam orang muda” ~ Kak Chee

“Saya dah masuk botol ketiga, memang berkesan. bagus untuk kulit kusam dan bergeragat” ~ Janiah Jamal Niah

Jangan Risau! Neu Skincare Telah Mendapatkan
Kelulusan KKM, Halal, Ujian Lab & Anugerah Super Health Brand

Kami pastikan produk yang anda gunakan ini bukan hanya berkesan tetapi juga selamat untuk digunakan dalam rutin harian anda.

Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia

Telah berdaftar dan mendapatkan kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia.

Lulus Ujian Makmal Antarabangsa

Telah melalui ujian klinikal di makmal berdaftar untuk pastikan tiada bahan terlarang dan berbahaya.

Disahkan Halal oleh JAKIM

Kami juga pastikan bahan, proses dan hasil produk ialah HALAL dan boleh digunakan tanpa ragu.

Anugerah Super Health Brand 2020-2022

Sebuah pencapaian untuk jenama Neu mendapatkan anugerah di peringkat Asia Pacific.

300,000+ Botol Telah Berjaya Di Hantar Kepada Pengguna Setia Neu Skincare!

*100% Jaminan Pulangan Wang Jika Tak Berkesan!

Kami yakin produk ini dapat membantu masalah kulit wajah anda (Insha Allah), Tetapi jika tak berkesan selepas 30 hari. Anda layak mendapatkan wang pembelian anda semula. Dengan syarat: (1) Untuk pembelian pakej RM150 keatas. (2) Bukti pembelian. (3) Mesti Habiskan Semua Item Yang Diterima. (4) Gambar sebelum dan selepas penggunaan produk

Tempah Sekarang
Barang Sampai Baru Bayar (Semenanjung)

COD Neu Advance Serum

Barang akan dihantar dalam masa 2-5 hari waktu bekerja

Posmen akan menelefon anda sebelum hantar kerumah

Sila sediakan wang tunai untuk bayaran kepada abang posmen NinjaVan

Caj Tambahan RM5 sebagai upah abang posmen hantar dari HQ ke rumah anda.

Tunggu Sekejap! Khas Untuk Anda Yang Membeli Disini!
Ada Bonus Tambahan & Peluang Mendapatkan EMAS!

Percuma 2 Produk Terbaru dari Neu Skincare
Neu Moisturizer & Neu Peeling Gel

Manfaat Freegift Moisturizer

Moisturizer

Bernilai RM30

Manfaat Freegift Peeling Gel

Peeling Gel

Bernilai RM30

Sekarang Giliran Anda Untuk Cantikkan Wajah & Tampil Cantik Jelita Setiap Hari!

Dapatkan Sekarang Neu Absolute Skincare dengan Harga PROMOSI RAMADHAN + BONUS MENARIK + FREE POSTAGE!

Ps: Bertindak sekarang sebab stok promosi TERHAD!

Harga Normal 1 Botol Serum RM150

Harga Normal 1 Botol Cleanser RM150

Harga Normal 1 Botol Essence RM240

Harga Normal 1 Botol Mask Gel RM198

Tapi,, Nanti Dulu!

Kami Ada PROMOSI Hebat sempena RAMADHAN 2021 yang mana anda boleh dapatkan dengan harga SUPER JIMAT!

Pilih Pakej Promosi Anda Dibawah & Dapatkan Bonus Tambahan!

harga neu advance serum

Pakej Single

  • Neu Advance Serum (RM150)
  • FREE Neu Brighten Essence (RM30)
  • FREE Penghantaran Semenanjung (RM10)

RM150

RM89

harga neu absolute

Pakej Absolute

  • Neu Advance Serum (RM150)
  • Neu Whitening Cleanser (RM150)
  • Neu Brighten Essence (RM240)
  • Neu Sleeping Mask Gel (RM198)
  • Neu Moisturizer (RM30)
  • Neu Peeling Gel (RM30)
  • FREE Neu Makeup Bag
  • FREE Neu Facial Cleansing Device
  • FREE Microfibre Face Towel
  • FREE Neu Membership Card (Disc 5%)
  • FREE Penghantaran Semenanjung (RM10)

RM798

RM350

harga neu starter kit

Pakej Starter Kit

  • Neu Advance Serum (RM150)
  • Neu Whitening Cleanser (RM30)
  • Neu Brighten Essence (RM30)
  • Neu Sleeping Mask Gel (RM30)
  • Neu Moisturizer (RM30)
  • Neu Peeling Gel (RM30)
  • FREE Penghantaran Semenanjung (RM10)

RM250

RM150

Soalan Lazim (FAQ)

Sesuai untuk kulit berminyak, kering atau kombinasi?

Ya sesuai untuk semua jenis kulit. Ini sebab salah satu bahan dalam Neu Serum ialah HA yang berfungsi mengawal PH kulit supaya tidak terlalu kering dan tidak terlalu berminyak. Lembab-lembab gebu je.

Berapa isi kandungan dan tahan berapa lama produk ni?

Untuk penggunaan normal: Neu Advance Serum 30ml (30 hari), Neu Whitening Cleanser 120ml (30-60 hari), Neu Brighten Essence 30ml (30-45 hari) dan Neu Sleeping Mask Gel 80ml (30-60 hari) Untuk botol kecil Free gift: Neu Brighten Essence 20ml, Neu Sleeping Mask Gel 30ml, Neu Facial Wash 30ml, Neu Peeling Gel 20ml dan Neu Moisturizer 20ml.

Macam mana nak guna produk ni?

Boleh rujuk video panduan yang kami berikan diatas.

Boleh campur dengan produk lain?

Boleh. Tiada Masalah.

Berapa lama kesan akan nampak?

Kesan berbeza mengikuti induvidu dan jenis kulit. Tetapi berdasarkan maklum balas dari pengguna Neu Serum sebelum ini kesan akan mulai terlihat dalam tempoh 1-2 minggu pemakaian. Yang penting konsisten untuk mendapatkan kesan maksima

Berapa lama POS atau COD akan sampai ke pengguna?

Tempahan akan diterima pelanggan dalam tempoh 2-5 hari waktu bekerja untuk Semenanjung (POS atau COD) dan 2-7 hari waktu bekerja untuk Sabah Sarawak (POS sahaja). Jika lebih dari seminggu tapi barang masih tak sampai, sila hubungi pegawai khidmat pelanggan untuk semak status penghantaran tempahan anda disini +601116649439 (Whatsapp Sahaja)

Berapa Kos Penghantaran?

Untuk pembayaran secara online banking, percuma penghantaran ke semenanjung dan tambahan RM5 untuk penghantaran ke Sabah Sarawak. Untuk kaedah COD pula, kos tambahan RM5 sebagai upah abang posmen (semenanjung sahaja)

Ada Soalan?

Mastura Neu

Sila Whatsapp Saya Disini 01116649439 atau email di [email protected]

Neu Empire Sdn Bhd. D29-2A, Jalan TKS 2, Taman Kajang Sentral, 43000 Kajang Selangor

Disclaimer

Apa yang ditunjukkan di laman ini ialah hasil sebenar dari pengguna Neu Skincare. Kesan dan hasil setiap orang berbeza-beza. Tiada jaminan bahawa produk ini berkesan untuk semua orang. Segala resiko ditanggung sendiri oleh pengguna.